Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η άποψη της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ για την αίτηση στον ΕΦΚΑ

Συνάδελφοι επειδή πρόσφατα η ΠΟΣ-Ο.Α.Ε.Ε εξέδωσε δελτίο τύπου για το θέμα της επιστροφής των αδίκως και παρανόμως παρακρατηθέντων χρημάτων από τις συντάξεις μας, η ΑΝΑΝΕΩΣΗ, τοποθετήθηκε αρχικά αναρτώντας στο διαδίκτυο κι αποστέλλοντας μαζικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φαξ το έντυπο της αίτησης προς όλα τα σωματεία-μέλη της ομοσπονδίας μας. Ταυτόχρονα εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς το τοπικό και πανελλήνιο τύπο ώστε να σπεύσουν οι συνταξιούχοι του κλάδου μας στα κατά τόπους σωματεία για ενημέρωση. 
Σήμερα δημοσιεύουμε απο αυτό το βήμα και την επιστολή που αποστείλαμε πανελλαδικά για τη δική μας άποψη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Διαβάστε μέσα στο άρθρο όλη την επιστολή.



Συνδυασμός ''ΑΝΑΝΕΩΣΗ'' της ΠΟΣ-Ο.Α.Ε.Ε
Γ. Μιλτιάδη 24 Ξάνθη 18/10/2018
Ξάνθη 67100 Αρ.πρωτ. 14
τηλ. 2541070484
email: posoaeeananeosi@gmail.com
Προς: Σωματεία-μέλη ΠΟΣ-Ο.Α.Ε.Ε
Κοιν: ΠΟΣ-Ο.Α.Ε.Ε
ΘΕΜΑ: Επιστροφή παρανόμως κρατηθέντων δώρων κι επιδομάτων αδείας
Αγαπητοί συνάδελφοι
Η διοίκηση της ΠΟΣ-Ο.Α.Ε.Ε έστειλε πρόσφατα επιστολή σε όλους μας με την οποία προσπαθεί να αποθαρρύνει τους συναδέλφους να διεκδικήσουν δικαστικά τα παρανόμως κρατηθέντα χρηματικά ποσά που αφορούν στα δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα κι επιδομάτων αδείας απο τις συντάξεις μας.
Ως εκπρόσωποι του συνδυασμού ΑΝΑΝΕΩΣΗ της ΠΟΣ-Ο.Α.Ε.Ε οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε, κατόπιν σχολαστικής έρευνας των στελεχών μας, τη θέση μας επ’ αυτού.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ να κατατεθεί αίτηση προς τον ΕΦΚΑ σύμφωνα με το υπόδειγμα που ακολουθεί αυτή την επιστολή.
Η αίτηση θα κατατεθεί ατομικά απο τον καθένα, ώστε να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, στον ΕΦΚΑ τόπου κατοικίας του.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΔΕΝ κατατεθεί η αίτηση η οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ούτε σεντς, το δικαίωμα για απαίτηση επιστροφής ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και σε περίπτωση ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ κάποιου συναδέλφου όσοι δε καταθέσανε αίτηση δε δικαιούνται να διεκδικήσουν τίποτε.
ΓΙ ΑΥΤΟ Η ‘’ΑΝΑΝΕΩΣΗ’’ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ.
Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ
ΦΩΤΟΤΥΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ
Με αδελφικούς κι αγωνιστικούς χαιρετισμούς το Δ.Σ του συνδυασμού ΑΝΑΝΕΩΣΗ της ΠΟΣ-Ο.Α.Ε.Ε







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου